Topical

http://www.metrobloggen.se/starshollywood

On this blog there'll be info about Friends, as well as other tv shows and movies

Monday 5 February 2007

Phoebe - eller är det Regina?

I en del avsnitt har Phoebe utgett sig för att vara en annan kvinna, nämligen en viss Regina... Efternamnet uttalas [filändji], men stavningen har varierat... Filange, Philange, Philangie, Phalange, ja, alla möjliga varianter. Vilket som är rätt, det får du bestämma. Men att det är riktigt roligt varje gång Phoebe blir Regina, det är ett som är säkert. Därför tänkte jag att vi skulle ta en tur längs "memory lane" och se tillbaka på dessa underbara ögonblick...

5:1 The One After Ross Says Rachel
Ross har sagt Rachel istället för Emily när han skulle gifta sig med Emily. Phoebe försöker lösa det när hon pratar med Emilys mamma i telefon och säger att hon är Ross Geller's personal physician, Dr Philange. Hon säger att Ross har glömt att ta sin brain medicine och han därför förväxlar kvinnonamn. Mrs Waltham förstår dock att hon pratar med Phoebe men Phoebe säger då No, not Phoebe, Dr Philange!.

5:24 The One In Vegas Part 2
Joey sitter vid blackjack-bordet i Las Vegas. Dealern är hans "identical hand twin". Phoebe kommer och sätter sig vid bordet, hon presenterar sig som Regina Philange och berättar att hon är en "business woman". Joey nämner också Regina då han frågar Phoebe (Miss Philange) om hon hade velat se identiska händer i ett underhållningssammanhang. Hon börjar prata om det, men vakten som tidigare kastat ut Phoebe, dyker upp och undrar om han inte nyss kastat ut henne. Phoebe svarar att det var Phoebe han kastat ut och att hon hette Regina Philange - Philange!!

7:20 The One With Rachel's Big Kiss
Melissa (Winona Ryder) är ute med Rachel och Phoebe, då hon frågar Phoebe om hon har varit med i någon "sorority". Phoebe svarar att hon var med i "Thigh Mega Tampon" men att de fick lägga ner för att Regina Philange died of alcohol poisoning.

8:4 The One With The Videotape
Monica och Chandler har träffat ett par - Greg and Jenny - på sin bröllopsresa. Men telefonnumret de fått av dom stämmer inte. Monica säger till vännerna att det är möjligt att folk ger ut ett falskt nummer men man använder inte falska namn, som de tror. Varpå Joey tar i hand med Phoebe och presenterar sig som Ken Adams, och Phoebe - jajamänsan - säger Regina Philange.

8:21 The One With The Cooking Class
Phoebe ska hjälpa Chandler förbereda sig inför en jobbintervju. Phoebe ska spela intervjuaren och presenterar sig som Regina Philange.

10:13 The One Where Joey Speaks French
Joey måste prata franska för att få en roll. Han lyckas inte men tror att han gör det. Phoebe pratar med rollbesättaren, utger sig för att vara fransyska, och presenterar sig som Regine Philange (med fransk brytning givetvis), och berättar på franska att Joey är lite efter...

10:18 The Last One Part 2
För att Ross ska hinna berätta för Rachel att han älskar henne innan hon åker till Paris, så gör Phoebe så att hon går av planet. Hon ringer Rachel och säger att hon tror att det är nåt fel på planet. Phoebe säger att det är nåt fel på "the left philange". Rachel tycker det är struntprat, men den som satt brevid henne på planet undrade vad som stod på. Rachel berättade att hennes vän trodde det var nåt fel på "the left philange". Killen fick panik och skulle av planet. Han ropade även till övriga passagerare att det var nåt fel på "the left philange". Flygvärdinnan sa att det fanns ingen "left philange", vilket gjorde att panik-killen verkligen skulle av, det fanns ju ingen philange alls! Planet tömdes, och Rachel gick av för till sist var det bara hon kvar. När folket sen skulle på ett plan igen frågade en kvinna boardingpass-personen om de fixat "the philange". Han svarade jadå och de hade till och med stoppat in lite extra philange just in case... (Tack Phoebe för din uppfinningsrikedom!)

No comments:


Jennifer Aniston not interested in reprising Rachel role

Juli 20, 2007
Jennifer Aniston has ruined the chances of a 'Friends' reunion by saying she will never play Rachel Green again.
The Hollywood actress has scuppered chances of a TV special or movie version of the hit show by saying she isn't interested in reprising her role.
A source said: "There have been whispers of a 'Friends' movie for a while now, especially with the 'Sex and the City' film finally getting the go-ahead.
"But it can't happen without Jen and she thinks 'Friends' has had it's time and she should move on with her film career.